Hizmetlerimiz


Lastik adına tüm hizmetler
her zaman yanınızda



Lastik Satışı, Sezonluk Lastik Değişimi, Lastik Oteli, Balans Ayarı, Jant Düzeltme, Lastik Tamiri, Akü, Lazerli Far Ayarı, Klima Gazı, Yol Yardımı, Cam Filmi, Kaput Filmi, seramik Kaplama Boya Koruma, Detaylı Temizlik ile hizmetinizdeyiz.

 

Her Marka


Lastik Satışı



Her aracınıza en uygun lastik fiyatları burada

Aracınızın lastik değişimi geldiğinde en uygun ve en kaliteli lastikleri temin edebileceğiniz tam size göre bir mekan. Sizi ağırlamak için buradayız.

 

Sezonluk


Lastik Değişimi



Mevsimlik ve Sezonluk lastik değişimi

Lastiklerin mevsim geçişlerinde ya da patlama, yarılma gibi istenmeyen durumlarda değiştirilmesi gerekmektedir. Bu hizmeti Ankara'da sanayiye gitmeden çözelim.

Güvenli


Lastik Oteli



Mevsimlik ve Sezonluk Lastik değişimlerinde lastikleriniz güvende

Yazlık ve kışlık lastiklerinizin kullanılmayan dönemde, lastik saklamaya uygun koşullarda, sigortalı olarak saklanması amacıyla oluşturulmuş bir hizmettir. Sizin de lastikleriniz güvende olsun.

 

Lastiklerinize


Balans Ayarı



Lastikleriniz sürüş sırasında dengede kalsın

Balans ayarı sırasında lastiğin her iki tarafının ağırlığı eşitlenir ve lastikler sürüş sırasında dengede kalır. Bu sayede titreşimlerin önüne geçilmiş olur, lastiğin düzensiz aşınması önlenir, iyi bir yol tutuşu ve sürüş konforu sağlanır.

Prolas


Jant Düzeltme



Jantlarınızdaki hasarlı kısımları düzelterek lastiklerinizin verimini artırın

Hava basınçlı presler vasıtasıyla jantın eski haline dönmesi sağlanır. Bu işlem, jantın hasarlı bölgesine hava basınçlı pres uygulanarak düzeltilmesi ile gerçekleştirilir. Alaşımlı olmayan çelik jantlarda ise ısıtma, bir diğer adıyla kaynak işlemi yapılmalıdır.

 

Kaliteli


Lastik Tamiri



Lastiğiniz patladığında yenisini almak yerine lastiğinizi tamir ettirin!

Lastiğin tamir edilmesi birçok durumda mümkündür ancak, bu işlem uzmanlık gerektirir.  Lastik patlak haldeyken kullanılmadıysa Lastik hasarı lastiğin sadece sırt kısmındaysa, Lastikte oluşan hasar 6mm'yi aşmıyorsa kaliteli ve güvenli bir şekilde tamir edilir. Ekonomik olarak tasarruf sağlayın.

Güvenli


Akü Değişimi



Akü değişimi işin uzmanları tarafından yapılması gereken bir işlemdir

Akülerin ağır olması, kimyevi yapısı nedeniyle yanıcı olması da birçok sürücünün tek başına akü değişimi yapmak istememesine sebep olur. Ancak akünüz bitmişse aracın aküsünü değiştirmeden yola devam edebilmeniz de mümkün değildir.

Lazerli


Far Ayarı



Her araç markası için lazerli far ayarı hizmeti verilmektedir

XENON, halojen, LED ve  Matrix LED farlar da dahil, her araç markası için far çeşidinin (uzun, kısa, sis farı) ayarlama ve doğrulamasını güvenli ve doğru bir şekilde yapmaktayız.

 

Aracınızın


Klima Gazı Dolumu



Klima gaz dolum cihazına aracın marka model bilgisine göre yapılır

Klimadaki gaz ve yağ tamamen çekilip tekrar basılır. Ancak aynı işlem manuel olarak da yapılabilir. Bu şekilde yani elle klima gaz dolumu yapıldığında ise kaput altındaki etikete bakılarak belirtilen miktar kadar dolum yapılır.

 

Trafik


Yol Yardımı



Zor anınızda aracınızın ve sizin yanınızdayız

Beklenmedik olumsuz durumlarda ve zorulu hallerde bizleri arayarak Yol yardımı, Oto Çekici, Akü Takviye, Oto Lastik ve Oto Elektrikçi hizmeti vermekteyiz. 

 

Oto


Cam Filmi



Arabanızı dış etkenlerden koruyan oto cam filmi

Birçok filmde güneşin zararlı ışınlarına karşı filtreleme sistemi de kullanılır. Bu sistem, sizin sağlığınızı korurken fazla ısınmayı önleyen filmler de aynısını aracınız için yapar.

Oto


Kaput Filmi



Aracın ilk günkü gibi taze ve canlı dursun

Aracın ilk günkü gibi taze ve canlı durmasını istiyorsanız bu ürün sizin için iyi bir seçenektir. Kaput koruma filmi genellikle sert, şeffaf, esnek akrilik, üretan ya da poliüretan filmden üretilen bir malzemedir. Otomobillerin yüzeyine uygulanarak araçları dışarıdan gelebilecek darbelere karşı korumalı hale getirmeye yarar. 

Oto


Seramik Kaplama



Seramik kaplama araba yüzeylerinde oluşan kusurları önler

Bilindiği gibi araç boyaları üzerindeki vernik tabakası kuş pisliği, taş çiziği ve diğer deformasyonlara karşı etkili bir koruma sağlamıyor. Dolayısıyla daha etkili ve kalıcı bir çözüm gerekir. Seramik kaplama araba yüzeylerinde oluşan kusurları önlemenin en etkili yollarından biridir.

Oto


Boya Koruma



Aracınızın rengini, parlaklığını ve dış etkenlere karşı korur

Boya koruma işleminin öncelikli amacı aracınızın rengini ve parlaklığını korumak ve zamanla oluşabilecek dış etkilere karşı üst düzey bir koruma sağlamaktır.

 

Araç


Detaylı Temizlik



Aracınızın iç ve dış detay temizliğinin yapılması

Otomobilin tüm iç aksamlarının detaylı bir şekilde, alanında profesyonel bir ekip tarafından yapılması işlemidir. Aracın iç döşemeleri, koltuk döşemeleri, tavan ve ön panel olmak üzere tüm yüzeylerin detaylı temizliği özel temizleyiciler kullanılarak yapılmaktadır.